Not known Details About بیماری لوپوس و علائم
Not known Details About بیماری لوپوس و علائم
Blog Article
ضربه به سر و هر آنچه که باید درباره آسیب های وارده و درمان بدانید
همچنین در برخی از انواع آن مانند لوپوس سیستمیک علائم حادتر از انواع دیگر آن هستند. نکته دیگری که در خصوص علائم این بیماری باید بدانید این است که علائم آن میتوانند در مدت کوتاهی بهبود پیدا کنند و یا زمان زیادی برای بهبود نیاز داشته باشند.
اخیرا دریافته ایم که بیماری لوپوس ممکن است باعث تنگ شدن رگ های خونی شود. این امر میتواند منجر به افزایش خطر ابتلا به آنژین( ورم گلو)، حملات قلبی و سکته شود، بنابراین نظارت دقیق و درمان زود هنگام درباره فاکتورهایی مانند کلسترول بالا و فشار خون بالا، حیاتی و لازم است. سایر اندام ها
آزمایشها و روشهایی وجود دارند که متخصص روماتولوژیست را در تعیین شرایط بیماری و روش درمانی کمک میکنند.
اگر بیماری کلیوی داشته باشید، ممکن است در طول مراحل بعدی بارداری در ادرار شما پروتئین بیشتری وجود داشته باشد. تشخیص دادن وجود پروتئین در ادرار به دلیل بیماری کلیوی و تشخیص آن به دلیل بیماری لوپوس و یا عوارض متداول بارداری که با عنوان پره اکلامپسی شناخته می شود، اگر چه مهم است اما مشکل است. پزشکانی که از شما در طول دوران بارداری مراقب می کنند، این موضوع را بررسی خواهند کرد و اگر لازم باشد با یک متخصص روماتولوژیست مشورت می کنند.
در نتیجه علائم بیماری مدام وخیم میشوند. مگر اینکه در محیط با نور بسیار کم زندگی کنند. برای آشنایی با سایر انواع حساسیت ها کلیک کنید.
علاوه بر این، بعضی از داروهای تیروئید، آنتی بیوتیک ها، ضد قارچ ها و قرص های دهانی کنترل بارداری نیز شرایطی مشابه ایجاد می کنند.
حساسیت به نور خورشید: در این حالت بعد از تماس با نور خورشید، جوش ایجاد می شود.
دکتر الیویا در نهایت گفت: “افراد مبتلا باید تحت نظر روماتولوژیست باشند.” پیشگیری از عوارض لوپوس بسیار آسان تر از درمان آن است.
بیماری لوپوس اریتماتوز به کلیهها آسیب وارد میکند و نارسایی کلیه باعث بروز تورم در پاها میشود.
پزشکان به طور طبیعی در مورد داروهایی که باید در دوران بارداری استفاده شوند، با احتیاط رفتار می کنند. استروئیدها معمولا به خوبی تحمل می شوند و بسیاری از افراد از داروهای پردنیزولون، هیدروکسی کلروکین و آزاتیوپرین در طول بارداری و بدون بروز اثرات زیان آور استفاده کرده اند. اگر دارای سطح بالایی از آنتی بادی ضد فسفولیپید باشی، خطر سقطجنین زیاد است.. با این حال، درمان با آسپرین یا هپارین، این خطر را کاهش میدهند و در حال حاضر در بیشتر زنانی که دارای این آنتی بادی ها هستند، بارداری موفقیت آمیز است.
تتراسایکلین : راهنمای جامع نحوه استفاده و عوارض این دارو !
انجام آزمایش ها روند تاثیر لوپوس بر فرد یا نحوه پاسخ بدن به درمان را نشان می دهد.
از مهم ترین و شایع خاموش شدن بیماری لوپوس ترین داروهایی که باعث بروز این نوع لوپوس در زنان میشوند، میتوان به هیدرالازین (دارویی ضد فشار خون)، پروکائین آمید (داروی آریتمی قلب) و ایزونیازید (نوعی آنتی بیوتیک برای درمان بیماری سل) اشاره کرد.